αντί προλόγου..'Eχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη ευνοημένη από τη φύση και την ιστορία. Tα δυνατά της σημεία είναι πολλά και λίγο-πολύ γνωστά. Yπάρχουν όμως κι εκείνα- και δεν είναι λίγα - που τα βλέπουμε γύρω μας καθημερινά και μας πληγώνουν , ταλαιπωρούν την αισθητική μας.

Στο μπλογκ αυτό θα διαβάζετε σκέψεις, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις που έρχονται αυθόρμητα στο νου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της μοναδικής αυτής πόλης που μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφη και συναρπαστική. Θα διαβάσετε επίσης και κάποιες άλλες αναρτήσεις (κείμενα, φωτογραφίες, γελοιογραφίες) που αφορούν τη γενικότερη πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας στη διεύθυνση www.ioannina2011.blogspot.com

Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/skeptomenoipolites.ioanninon

Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021

Πεζοδρόμια... για πρωτόγονους

 

Δεν το 'χει και τόσο η πόλη μας, δυστυχώς, με την ασφαλή μετακίνηση των πεζών αν κρίνει κανείς από εικόνες που βλέπει καθημερινά γύρω του. Πέρα από το μοναδικό φαινόμενο στην κάθοδο της Δωδώνης όπου τα αυτοκίνητα παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια και οι πεζοί περπατούν στον δρόμο κάτι αόρατο φυσικά για τη δημοτική αρχή που κανονικά θα έπρεπε να ντρέπεται που το επιτρέπει και άλλα σημεία δίνουν μια εικόνα πρωτογονισμού.

Αυτό το πεζοδρόμιο ενώνει την παραλίμνια περιοχή με το κέντρο της πόλης!


               


Αυτό θα το περπατήσει κανείς για να πάει από το Πνευματικό κέντρο στην πλατεία!Κι αυτό το... τεράστιο πεζοδρόμιο ανήκει στον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης!Και για να  μην ξεχνιόμαστε... η απόλυτη ντροπή για τον πολιτισμό μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...