αντί προλόγου..'Eχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη ευνοημένη από τη φύση και την ιστορία. Tα δυνατά της σημεία είναι πολλά και λίγο-πολύ γνωστά. Yπάρχουν όμως κι εκείνα- και δεν είναι λίγα - που τα βλέπουμε γύρω μας καθημερινά και μας πληγώνουν , ταλαιπωρούν την αισθητική μας.

Στο μπλογκ αυτό θα διαβάζετε σκέψεις, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις που έρχονται αυθόρμητα στο νου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της μοναδικής αυτής πόλης που μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφη και συναρπαστική. Θα διαβάσετε επίσης και κάποιες άλλες αναρτήσεις (κείμενα, φωτογραφίες, γελοιογραφίες) που αφορούν τη γενικότερη πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας στη διεύθυνση www.ioannina2011.blogspot.com

Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/skeptomenoipolites.ioanninon

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Ατάκες...


@Θα ψηφίζουν περικοπή συντάξεων, αλλά θα χαζεύουμε το πάρτι στις Πρέσπες

@«Δεν θα ξαναδούμε ποτέ τους Δέκα Μικρούς Μήτσους». Ντρέπονται, ε;

@Οταν τα παιδιά του Ρουβίκωνα κάνουν happening στις 08.00 το πρωί, το έχουν πάει σερί από το βράδι ή βάζουν ξυπνητήρι κατά τις 07.00;
Πτολεμαΐδα - Χρυσούπολη 15,5 ευρώ πήγαν τα διόδια από 8,40, σχεδόν διπλάσια. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

@Αφού έχουμε υπερπλεόνασμα, για ποιο λόγο αυξάνουν τον ΕΝΦΙΑ;

@Αύξηση του ΕΝΦΙΑ για 1,1 εκατομμύριο ιδιοκτήτες. Πόσους φίλους έχεις που είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ γιατί «αυτοί θα καταργήσουν τουλάχιστον τον ΕΝΦΙΑ»;

Έφη υπόσχεται αύξηση του κατώτατου μισθού, την ώρα που η κυβέρνηση ψηφίζει μείωση αφορολόγητου στα 5.700 ευρώ, η οποία σημαίνει 650 ευρώ απώλεια για κάθε χαμηλόμισθο.

@Η Περιφέρεια Αττικής δυσφορεί με τον αγνώμονα λαό και με ανακοίνωσή της επιτίθεται στους κατοίκους που διαμαρτύρονται για την κατάσταση στο Πεδίο του Άρεως. Εν συνεχεία θα κάνει μήνυση, όπως είχε κάνει στη Μάνδρα των 24 νεκρών.

@«Προωθούμε τη δημιουργία ολοκληρωμένων αλυσίδων αξίας μέσω συνεργατικών σχηματισμών και δικτυώσεων», είπε ο πρωθυπουργός. Πριν γελάσετε με τον Αλέξη, σκεφτείτε ότι η επιχειρηματική ελίτ του ΣΕΒ από κάτω τον χειροκροτούσε θερμά.

@Ο Πάνος Καμμένος είναι πολύ χρήσιμος. Χρησιμεύει ως μονάδα μέτρησης του αμοραλισμού και του κυνισμού των συνεταίρων του στην κυβερνητική εξουσία.

                                                                                 (ΑΤΗensvoice)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...