αντί προλόγου..'Eχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη ευνοημένη από τη φύση και την ιστορία. Tα δυνατά της σημεία είναι πολλά και λίγο-πολύ γνωστά. Yπάρχουν όμως κι εκείνα- και δεν είναι λίγα - που τα βλέπουμε γύρω μας καθημερινά και μας πληγώνουν , ταλαιπωρούν την αισθητική μας.

Στο μπλογκ αυτό θα διαβάζετε σκέψεις, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις που έρχονται αυθόρμητα στο νου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της μοναδικής αυτής πόλης που μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφη και συναρπαστική. Θα διαβάσετε επίσης και κάποιες άλλες αναρτήσεις (κείμενα, φωτογραφίες, γελοιογραφίες) που αφορούν τη γενικότερη πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας στη διεύθυνση www.ioannina2011.blogspot.com

Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/skeptomenoipolites.ioanninon

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Απόψεις...


Είμαι από χθες το βράδυ στη Λέσβο. Βλέπω και μαθαίνω όλα όσα δεν θα ακούσετε ποτέ από τα ΜΜΕ. Ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι το οποίο καθοδηγούν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες με τη βοήθεια των "αλληλέγγυων", γηγενών και αλλοδαπών, είναι σε ανατριχιαστική εξέλιξη. Λεπτομέρειες και ντοκουμέντα στη ζωντανή εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας.Πόσο ηλίθιοι είναι κάποιοι που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τη διαφορά ανάμεσα στα εσωτερικά σύνορα της Ευρώπης, στα σύνορα, δηλαδή, κρατών που αποφάσισαν τα ίδια να τα χαλαρώσουν μέχρι να τα οδηγήσουν σε πλήρη κατάργηση, και στα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης, αυτά που την διαχωρίζουν και την προστατεύουν από τον υπόλοιπο κόσμο. Μα πόσο ηλίθιοι! Μα πόσο απίστευτα ηλίθιοι!Ως απάντηση στο άρθρο της Μυρσίνης Ουζουνέλλη για την υγειονομική βόμβα στη Λέσβο, γέμισαν τα κτήρια του νησιού από αφίσες με περισπούδαστες ηλιθιότητες στις οποίες η γιατρός - συγγραφέας του άρθρου και όσοι συμφωνούν με το περιεχόμενό του χαρακτηρίζονται ως εθνικιστές, που στοχοποιούν τη... σεξουαλικότητα! Έτσι, μου δόθηκε και στη Μυτιλήνη η ευκαιρία να ξεκολλήσω και να πετάξω στα σκουπίδια τις αφίσες των σουργελοφασιστών του αλληλέγγυου... AIDS.
 
                                                               (Θ.Τζήμερος-"Δημιουργία ξανά")Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...