αντί προλόγου..'Eχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη ευνοημένη από τη φύση και την ιστορία. Tα δυνατά της σημεία είναι πολλά και λίγο-πολύ γνωστά. Yπάρχουν όμως κι εκείνα- και δεν είναι λίγα - που τα βλέπουμε γύρω μας καθημερινά και μας πληγώνουν , ταλαιπωρούν την αισθητική μας.

Στο μπλογκ αυτό θα διαβάζετε σκέψεις, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις που έρχονται αυθόρμητα στο νου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της μοναδικής αυτής πόλης που μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφη και συναρπαστική. Θα διαβάσετε επίσης και κάποιες άλλες αναρτήσεις (κείμενα, φωτογραφίες, γελοιογραφίες) που αφορούν τη γενικότερη πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας στη διεύθυνση www.ioannina2011.blogspot.com

Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/skeptomenoipolites.ioanninon

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018

Ρήσεις...


Χρεώσανε τη χώρα: 20% τους ψηφίζουν

Κλείσανε τις τράπεζες: 20% τους ψηφίζουν

Κόψανε κάθε σύνταξη και μισθό: 20% τους ψηφίζουν

Δώσανε τη Μακεδονία: 20% τους ψηφίζουν

Πέθαναν άνθρωποι σε πλυμμήρες: 20% τους ψηφίζουν

Κάηκαν άνθρωποι σε φωτιές: 20% τους ψηφίζουν

Βρίσανε τους πάντες και δίχασαν τη χώρα: 20% τους ψηφίζουν

Είπαν ψέματα για τα πάντα: 20% τους ψηφίζουν

Κι εσύ κάθεσαι με αυτό το 20% και προσπαθείς να του αλλάξεις γνώμη με επιχειρήματα. Μα είσαι σοβαρός; 20%  είναι αυτός ο σιχαμένος πυρήνας του κομματικού κράτους που στρίβει την ψήφο του πάντα προς αυτόν που θα τον συντηρήσει καλύτερα, αναξιοκρατικότερα, και πιο ανεξέλεγκτα. Και ας γίνουν όλα ρημάδι! Και ας μη μείνει κανείς idiotης όρθιος να μπορέσει να το συντηρήσει με τους φόρους του! 

Ένα 20% που δεν ακούει ούτε τη λογική, ούτε το συμφέρον της χώρας, ούτε καν του ίδιου του του εαυτού! Μα θα πεθάνετε κι εσείς μαζί μας βρε ηλίθιοι! Εσείς που κοιτάτε πάνω από όλα το τομάρι σας, δεν το βλέπετε ούτε αυτό;;;

                                                      (Alexandros Papadopoulos- F/B)Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση. Οι ανθρωποι θελουν ενδομυχα να τους κυνηγαει μια χωρα να τους καρπαζωσει.

                                                                                  LavrentisBeria

Τα καναμε ολα τελεια και πατε και απανθρακώνεστε. Αυτοι ειστε.

                                                                                     Ευ.Τσεκελώτος

Ζητείστε συγγνώμη από την κυβέρνηση και πάμε παρακάτω.

                                                                                   LavrentisBeria


Δευτέρα: ασύμμετρη απειλή, στρατηγός άνεμος, δεν υπάρχουν νεκροί, φταίει το ΣΚΑΪ.

Τρίτη: τελικά υπάρχουν νεκροί, συνεχίζει να φταίει το ΣΚΑΪ.

Τετάρτη: μοιράζονται 5000€, διορίζονται και οι συγγενείς των νεκρών, αλλά οι νεκροί συνεχίζουν να αυξάνονται, όπως συνεχίζει να φταίει το ΣΚΑΪ.

Πέμπτη: οι υπουργοί αποφάσισαν ότι δεν έγιναν λάθη, ο Καμμένος επιτέθηκε λεκτικά σε επιζώντες κι όλα εντάξει, μόνο που οι νεκροί συνεχίζουν να αυξάνονται και συνεχίζει να φταίει το ΣΚΑΪ.

Παρασκευή: ο Τσίπρας ανέλαβε την "πολιτική ευθύνη", αλλά κατά τα άλλα όλα εντάξει, οι νεκροί συνεχίζουν όμως να αυξάνονται και συνεχίζει να φταίει το ΣΚΑΪ.

Και όλες αυτές τις μέρες δεν ξέρουμε ακόμη πόσοι είναι οι αγνοούμενοι, πόσα θύματα έχουν αναγνωριστεί και δεν υπάρχει καμία εκτίμηση για την τελική έκβαση των ερευνών. Αν αυτή δεν είναι κυβέρνηση μπανανίας τότε τι είναι;

                                                                                     
Στην Ιαπωνία πάντως αν πεις δημόσια ότι αναλαμβάνεις την πολιτική ευθύνη σου φέρνουν αμέσως ξίφος για να κάνεις χαρακίρι.Στην Ελλάδα πάλι αν αναλάβεις την πολιτική ευθύνη μετά πας στο Σούνιο για να συνεχίσεις τις διακοπές σου...


                                                                                               (S.B. -F/B)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...