αντί προλόγου..'Eχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη ευνοημένη από τη φύση και την ιστορία. Tα δυνατά της σημεία είναι πολλά και λίγο-πολύ γνωστά. Yπάρχουν όμως κι εκείνα- και δεν είναι λίγα - που τα βλέπουμε γύρω μας καθημερινά και μας πληγώνουν , ταλαιπωρούν την αισθητική μας.

Στο μπλογκ αυτό θα διαβάζετε σκέψεις, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις που έρχονται αυθόρμητα στο νου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της μοναδικής αυτής πόλης που μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφη και συναρπαστική. Θα διαβάσετε επίσης και κάποιες άλλες αναρτήσεις (κείμενα, φωτογραφίες, γελοιογραφίες) που αφορούν τη γενικότερη πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας στη διεύθυνση www.ioannina2011.blogspot.com

Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/skeptomenoipolites.ioanninon

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Ούτε το πεζοδρόμιο;


Δεν φτάνει που η Δημοτική Αρχή δεν έχει παραδώσει στους ποδηλάτες ούτε ένα μέτρο νέου ποδηλατόδρομου, από ό,τι φαίνεται δεν είναι σε θέση ούτε το πεζοδρόμιο να καθαρίσει μετά το πάρκο Πυρσινέλλα ώστε οι ποδηλάτες να μπορούν να μεταβούν με σχετική ασφάλεια μέχρι το Πανηπειρωτικό στάδιο. 

Στο αντίστοιχο, όμως, πεζοδρόμιο από την είσοδο της πόλης της Πρέβεζας (που πηγαίνει αρκετά χιλιόμετρα) μπορεί κανείς να διαπιστώσει τη διαφορά αντίληψης  σε σχέση με το πώς πρέπει να είναι τα πεζοδρόμια στον σύγχρονο κόσμο.    

           
          Το πεζοδρόμιο από Πάρκο Πυρσινέλλα προς Πανηπειρωτικό     

                  Το αντίστοιχο πεζοδρόμιο στην είσοδο της Πρέβεζας... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...