αντί προλόγου..'Eχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη ευνοημένη από τη φύση και την ιστορία. Tα δυνατά της σημεία είναι πολλά και λίγο-πολύ γνωστά. Yπάρχουν όμως κι εκείνα- και δεν είναι λίγα - που τα βλέπουμε γύρω μας καθημερινά και μας πληγώνουν , ταλαιπωρούν την αισθητική μας.

Στο μπλογκ αυτό θα διαβάζετε σκέψεις, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις που έρχονται αυθόρμητα στο νου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της μοναδικής αυτής πόλης που μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφη και συναρπαστική. Θα διαβάσετε επίσης και κάποιες άλλες αναρτήσεις (κείμενα, φωτογραφίες, γελοιογραφίες) που αφορούν τη γενικότερη πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας στη διεύθυνση www.ioannina2011.blogspot.com

Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/skeptomenoipolites.ioanninon

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Χύμα στο κύμα...


Είναι κρίμα περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους της Ηπείρου να μην μπορούν να τύχουν της διαχείρισης που τους πρέπει από τις κατά τόπους Δημοτικές Αρχές αλλά και την Περιφέρεια. Μια χύμα κατάσταση επικρατεί σε πολλά σημεία της παραθαλάσσιας περιοχής όπου «όποιος θέλει, ό,τι θέλει». 

Ελάχιστη φροντίδα για το περιβάλλον, σκουπιδότοποι, ελεύθερο κάμπινγκ, τροχόσπια δίπλα στο νερό. Και δεν είναι σε θέση οι Δήμοι ούτε  κάποια έσοδα από τους επισκέπτες να εξασφαλίσουν ώστε να βελτιώσουν την υποδομή των περιοχών τους αλλά και να προστατεύσουν το περιβάλλον. Ποια άραγε είναι η αντίληψη των τοπικών παραγόντων για το τουριστικό προϊόν;

Αν τα μέρη αυτά βρίσκονταν στις χώρες προέλευσης των επισκεπτών δεν θα μπορούσαν ούτε να φτύσουν στο έδαφος χωρίς επιπτώσεις. Εδώ όλα «χύμα στο κύμα». Μετά απορούμε για το χάλι μας…

 

                               Αμμουδιά  Πρεβέζης - σκουπιδότοποι...

                           
                                        και... τροχόσπιτα σε free camping


                                     
          Kερέντζα- οι τροχοσπιτάδες της Ευρώπης σε δωρεάν διακοπές

Αχέροντας- «όποιος θέλει ,ότι θέλει...» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...