αντί προλόγου..'Eχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη ευνοημένη από τη φύση και την ιστορία. Tα δυνατά της σημεία είναι πολλά και λίγο-πολύ γνωστά. Yπάρχουν όμως κι εκείνα- και δεν είναι λίγα - που τα βλέπουμε γύρω μας καθημερινά και μας πληγώνουν , ταλαιπωρούν την αισθητική μας.

Στο μπλογκ αυτό θα διαβάζετε σκέψεις, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις που έρχονται αυθόρμητα στο νου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της μοναδικής αυτής πόλης που μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφη και συναρπαστική. Θα διαβάσετε επίσης και κάποιες άλλες αναρτήσεις (κείμενα, φωτογραφίες, γελοιογραφίες) που αφορούν τη γενικότερη πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας στη διεύθυνση www.ioannina2011.blogspot.com

Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/skeptomenoipolites.ioanninon

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018

Απόψεις...Ακούω τώρα τον Αλέκση να λέει πόσο σημαντικό είναι για τη Συμμαχία - που είναι πρωτίστως μια στρατιωτική συμμαχία - όλα τα κράτη να τηρούν τις υποχρεώσεις του ως προς τους εξοπλισμούς και τους αμυντικούς προϋπολογισμούς και ότι δίκαιο είχε ο Πρόεδρος Τραμπ που τα έχωσε σε όσους δεν ξοδεύουν αρκετά για στρατιωτικές προμήθειες!  Πώς τον είχε χαρακτηρίσει ο μακαρίτης ο Μητσοτάκης; Απίστευτο;! Ε είχε απόλυτο δίκαιο: Είναι απίστευτος ο μπαγάσας! Και δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο ...

                                                                                  Άλκης ο Απίστευτος
 
Απέλασαν λέει Ρώσους διπλωμάτες επειδή προσπάθησαν μεταξύ άλλων να χρηματίσουν κρατικούς λειτουργούς και εκείνοι δε δέχθηκαν. Πάει χάλασαν και οι κρατικοί μας λειτουργοί παιδιά,δεν υπάρχει ελπίδα... 

                                                                                              KILL BILL

Αποκλειστικό: Τα μάθατε τα νέα? Δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα.....
Οι συντάξεις πληρώνονται από τις εισφορές των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα..... 

                                                                                              KILL BILLΣύμφωνα με τον σύντροφο Πιτσιορλα: "Δεν ήταν πολιτικό το θέμα και επειδή διαφωνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Συμφέροντα εκδοτικά και οικονομικά διαφωνούσαν με την υλοποίηση του έργου στο Ελληνικό".

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τα εκδοτικά και οικονομικά συμφέροντα που διαφωνούν με το έργο του Ελληνικού...

                                                                                                   S.B. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...