αντί προλόγου..'Eχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη ευνοημένη από τη φύση και την ιστορία. Tα δυνατά της σημεία είναι πολλά και λίγο-πολύ γνωστά. Yπάρχουν όμως κι εκείνα- και δεν είναι λίγα - που τα βλέπουμε γύρω μας καθημερινά και μας πληγώνουν , ταλαιπωρούν την αισθητική μας.

Στο μπλογκ αυτό θα διαβάζετε σκέψεις, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις που έρχονται αυθόρμητα στο νου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της μοναδικής αυτής πόλης που μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφη και συναρπαστική. Θα διαβάσετε επίσης και κάποιες άλλες αναρτήσεις (κείμενα, φωτογραφίες, γελοιογραφίες) που αφορούν τη γενικότερη πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας στη διεύθυνση www.ioannina2011.blogspot.com

Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/skeptomenoipolites.ioanninon

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Απόψεις...


Τweet του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ: «Οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς της Ελληνικής Δημοκρατίας συνεχίζονται. Ποτέ δεν ήμασταν πιο κοντά σε συμφωνία. Η Μακεδονική γλώσσα επιβεβαιώνεται. Η Μακεδονική μας ταυτότητα επιβεβαιώνεται. Οι πολίτες θα έχουν τον τελευταίο λόγο με δημοψήφισμα.»

Κύριε Κοτζιά μου, που πανηγυρίζετε από χθες για τη συμφωνία, έχω μια απορία: Αν οι βόρειοι γείτονές μας πήραν, όπως λέει δημόσια ο πρωθυπουργός τους, «μακεδονική» γλώσσα και εθνική ταυτότητα, εμείς τι ακριβώς πήραμε;Αυτό που λέει ο λαός;
                                                                        Μια απορία του Άλκη
Με ζωγραφισμένη την αγωνία στα πρόσωπά τους για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και τη διαπραγμάτευση για το σκοπιανό, το ζεύγος Καμμένου συνεχίζει τον άοκνο αγώνα για τα εθνικά δίκαια από το στρατηγικής σημασίας πριγκιπάτο του Μονακό. 

Εδώ στη φώτο ασκούν αποτελεσματικό λόμπινγκ στο Μονεγάσκο πρίγκιπα, πείθοντάς τον για τα δίκαια των ελληνικών θέσεων.Το μόνο σίγουρο είναι ότι το βράδυ θα αναστενάξουν τα καζίνο του Μόντε Κάρλο.Αύριο αναμένεται να γίνει ρίψη στεφάνου στον ορμίσκο του Σαν Τροπέ προς τιμή των Ελλήνων πεσόντων στις Ίμια.

                                                                           Άλκης ο ΜονεγάσκοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...