αντί προλόγου..'Eχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη ευνοημένη από τη φύση και την ιστορία. Tα δυνατά της σημεία είναι πολλά και λίγο-πολύ γνωστά. Yπάρχουν όμως κι εκείνα- και δεν είναι λίγα - που τα βλέπουμε γύρω μας καθημερινά και μας πληγώνουν , ταλαιπωρούν την αισθητική μας.

Στο μπλογκ αυτό θα διαβάζετε σκέψεις, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις που έρχονται αυθόρμητα στο νου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της μοναδικής αυτής πόλης που μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφη και συναρπαστική. Θα διαβάσετε επίσης και κάποιες άλλες αναρτήσεις (κείμενα, φωτογραφίες, γελοιογραφίες) που αφορούν τη γενικότερη πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας στη διεύθυνση www.ioannina2011.blogspot.com

Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/skeptomenoipolites.ioanninon

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Συγκρίσεις...


Διαβάζουμε στο διαδίκτυο:

Καθημερινό πρόγραμμα για τακτικό πλύσιμο όλων των κάδων υλοποιεί η Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας, δίνοντας λύση στο πρόβλημα της δυσοσμίας που κυρίως κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου ήταν ιδιαίτερα έντονο τα τελευταία χρόνια, λόγω βλάβης και ακινησίας του ειδικού οχήματος - πλυντηρίου και της μη προμήθειας των απαιτούμενων καθαριστικών υλικών.

Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται σε όλο το Δήμο Αρταίων το πλύσιμο όλων των κάδων απορριμμάτων. Η διαδικασία, που ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, συνεχίζεται εντατικά σε όλες τις δημοτικές  και τοπικές κοινότητες της Άρτας, καθώς και στην πόλη, εν όψει και του καλοκαιριού, όπου λόγω των υψηλών θερμοκρασιών είναι ακόμη πιο απαραίτητο το πλύσιμο. 

Καθημερινά πλένονται από το ειδικό μηχάνημα που έχει στη διάθεσή του ο Δήμος, δεκάδες κάδοι απορριμμάτων σε σύνολο περίπου 3.000 και μέχρι στιγμή έχουν πλυθεί παραπάνω από τους μισούς. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πλυθούν οι κάδοι περιφερειακά της πόλης, αλλά και στην περιοχή της Άνω Πόλης. 

«Πρόκειται για μια διαδικασία που δεν θα σταματήσει, αλλά θα συνεχιστεί κυκλικά όλο το χρόνο. Δίνουμε προτεραιότητα στην υγιεινή για τους συμπολίτες μας από το πιο απομακρυσμένο χωριό του Δήμου, μέχρι και την πόλη της Άρτας» αναφέρει σε δήλωσή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Λιλής. 

Οποιαδήποτε ομοιότητα με καθημερινές καταστάσεις στην πόλη μας πρέπει να θεωρείται απλώς συμπτωματική...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...