αντί προλόγου..'Eχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη ευνοημένη από τη φύση και την ιστορία. Tα δυνατά της σημεία είναι πολλά και λίγο-πολύ γνωστά. Yπάρχουν όμως κι εκείνα- και δεν είναι λίγα - που τα βλέπουμε γύρω μας καθημερινά και μας πληγώνουν , ταλαιπωρούν την αισθητική μας.

Στο μπλογκ αυτό θα διαβάζετε σκέψεις, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις που έρχονται αυθόρμητα στο νου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της μοναδικής αυτής πόλης που μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφη και συναρπαστική. Θα διαβάσετε επίσης και κάποιες άλλες αναρτήσεις (κείμενα, φωτογραφίες, γελοιογραφίες) που αφορούν τη γενικότερη πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας στη διεύθυνση www.ioannina2011.blogspot.com

Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/skeptomenoipolites.ioanninon

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Τσάμπα καίει η λάμπα...


Διαβάζουμε στο epirusgate: 

"Αρρύθμιστοι είναι οι λαμπτήρες του δημοτικού φωτισμού στην οδό Καραμανλή στην περιοχή του Μώλου αλλά και οι λαμπτήρες που φωτίζουν τα τείχη του κάστρου της πόλης των Ιωαννίνων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τους βλέπουμε αναμμένους λίγο πριν τις 8 το βράδυ, ενώ στην πόλη επικρατεί ακόμη ηλιοφάνεια. 
Το καλοκαίρι έρχεται, η μέρα έχει... μεγαλώσει, οπότε θα πρέπει οι αρμόδιοι να επιληφθούν και να ρυθμίσουν τις ώρες λειτουργίας των λαμπτήρων. Είναι πραγματικά κρίμα σε περίοδο σκληρής λιτότητας να γίνονται σπατάλες σε χρήμα και ενεργειακούς πόρους".
Το ίδιο συμβαίνει και στο Νησί εδώ και καιρό.Τόση αδιαφορία για το δημόσιο χρήμα, τόση προσβολή στην κοινή λογική; Και μετά διοργανώνουμε ημερίδες για την ενεργειακή οικονομία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...