αντί προλόγου..'Eχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη ευνοημένη από τη φύση και την ιστορία. Tα δυνατά της σημεία είναι πολλά και λίγο-πολύ γνωστά. Yπάρχουν όμως κι εκείνα- και δεν είναι λίγα - που τα βλέπουμε γύρω μας καθημερινά και μας πληγώνουν , ταλαιπωρούν την αισθητική μας.

Στο μπλογκ αυτό θα διαβάζετε σκέψεις, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις που έρχονται αυθόρμητα στο νου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της μοναδικής αυτής πόλης που μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφη και συναρπαστική. Θα διαβάσετε επίσης και κάποιες άλλες αναρτήσεις (κείμενα, φωτογραφίες, γελοιογραφίες) που αφορούν τη γενικότερη πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας στη διεύθυνση www.ioannina2011.blogspot.com

Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/skeptomenoipolites.ioanninon

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Απόψεις...


Αυτές είναι οι αφίσες στα «μακεδονικά» (μη φωνάζετε, έτσι την αναγνώρισε πλέον επίσημα το ελληνικό κράτος τη γλώσσα αυτή), με τις οποίες πάει ο Ζάεφ να πάρει το δημοψήφισμα. Τι λένε:

«ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ,ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ERGA OMNES.»«ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.»

Νομίζω ότι κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη η διαπραγματευτική δεινότητα του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά του Νίκου Κοτζιά.Καλή μας τύχη με την Αλβανία τώρα ...

Άλκης ο Διαπραγματευτής

Είναι και αυτό από τα αεροπλάνα που θα πουλούσανε "για να φάει πσωμί ο γκοζμάκης".Κάποιοι κακεντρεχείς λένε ότι το βγάλανε στο car.gr για ένα μήνα με τιμή "επικοινωνήστε μαζί μας" σε ένα τηλέφωνο που δεν σήκωνε κανείς ποτέ. Έτσι, τώρα μπορούν να λένε ότι προσπάθησαν να τα πουλήσουν αλλά δεν τα έπαιρνε κανείς. Οπότε, αναγκαστικά, έκαναν την καρδιά τους πέτρα και κάνουν βόλτες με τα τζετ. Πάει και το "πσωμί του γκοζμάκη"...

                                                                                                 Κ.Σ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...