αντί προλόγου..'Eχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη ευνοημένη από τη φύση και την ιστορία. Tα δυνατά της σημεία είναι πολλά και λίγο-πολύ γνωστά. Yπάρχουν όμως κι εκείνα- και δεν είναι λίγα - που τα βλέπουμε γύρω μας καθημερινά και μας πληγώνουν , ταλαιπωρούν την αισθητική μας.

Στο μπλογκ αυτό θα διαβάζετε σκέψεις, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις που έρχονται αυθόρμητα στο νου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της μοναδικής αυτής πόλης που μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφη και συναρπαστική. Θα διαβάσετε επίσης και κάποιες άλλες αναρτήσεις (κείμενα, φωτογραφίες, γελοιογραφίες) που αφορούν τη γενικότερη πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας στη διεύθυνση www.ioannina2011.blogspot.com

Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/skeptomenoipolites.ioanninon

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Επικίνδυνα... παιχνίδια


Είναι απορίας άξιον πώς μια Δημοτική Αρχή που μετά από καιρό κόβει τα χόρτα στο "Γιαννιώτικο Σαλόνι" (αν και ο καθαρισμός είναι ελλιπέστατος στο κεντρικό του τμήμα που δεν αγγίχτηκε) αφήνει εν μέσω Αυγούστου -και ενώ είναι σε ισχύ η αντιπυρική περίοδος-  λόφους από ξερόχορτα  εδώ και βδομάδες στους χώρους που τα μάζεψε η μπουλντόζα.

Δεν έχουν ακούσει τίποτε για αντιπυρικά μέτρα ή τους αρέσει να παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια;  Σε τουλάχιστον 8-10 σημεία μπορεί κανείς να δει γιγάντιους λόφους από κομμένα κλαδιά, ξερόχορτα κτλ. να βγάζουν μάτι. 

Ό,τι απαγορεύεται δηλαδή αλλού, εδώ  είναι κανόνας; 


Το ίδιο γίνεται και στο Δημοτικό Πάρκο μπροστά στο Ξενοδοχείο Du Lac καιρό τώρα...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...