αντί προλόγου..'Eχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη ευνοημένη από τη φύση και την ιστορία. Tα δυνατά της σημεία είναι πολλά και λίγο-πολύ γνωστά. Yπάρχουν όμως κι εκείνα- και δεν είναι λίγα - που τα βλέπουμε γύρω μας καθημερινά και μας πληγώνουν , ταλαιπωρούν την αισθητική μας.

Στο μπλογκ αυτό θα διαβάζετε σκέψεις, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις που έρχονται αυθόρμητα στο νου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της μοναδικής αυτής πόλης που μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφη και συναρπαστική. Θα διαβάσετε επίσης και κάποιες άλλες αναρτήσεις (κείμενα, φωτογραφίες, γελοιογραφίες) που αφορούν τη γενικότερη πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας στη διεύθυνση www.ioannina2011.blogspot.com

Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/skeptomenoipolites.ioanninon

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

Γλυπτά... έργα τέχνης


Aυτά τα δύο γλυπτά έργα τέχνης που κοσμούν την παραλίμνιο περιοχή  μας καιρό τώρα, ήρθε καιρός να  διαφημιστούν και στο πανελλήνιο ώστε να γνωρίζουν οι επισκέπτες από πριν τι ακριβώς θα δουν όταν κάνουν τη βόλτα τους στην Παμβώτιδα. 

Πολλοί γλύπτες θα ήθελαν σίγουρα να χαρίσουν στην πόλη ένα τους γλυπτό, αλλά πώς να αποχωριστεί κανείς αυτά τα αριστουργήματα στα οποία επιμένει η Δημοτική μας αρχή;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...