αντί προλόγου..'Eχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη ευνοημένη από τη φύση και την ιστορία. Tα δυνατά της σημεία είναι πολλά και λίγο-πολύ γνωστά. Yπάρχουν όμως κι εκείνα- και δεν είναι λίγα - που τα βλέπουμε γύρω μας καθημερινά και μας πληγώνουν , ταλαιπωρούν την αισθητική μας.

Στο μπλογκ αυτό θα διαβάζετε σκέψεις, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις που έρχονται αυθόρμητα στο νου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της μοναδικής αυτής πόλης που μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφη και συναρπαστική. Θα διαβάσετε επίσης και κάποιες άλλες αναρτήσεις (κείμενα, φωτογραφίες, γελοιογραφίες) που αφορούν τη γενικότερη πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας στη διεύθυνση www.ioannina2011.blogspot.com

Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/skeptomenoipolites.ioanninon

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018

Ειδήσεις...@ Δήμαρχος Ραφήνας: Περιφερειακή σύμβουλος πλαστογράφησε έγγραφο εκκένωσης- Ο Βαγγέλης Μπουρνούς καταγγέλλει πως εμφανίστηκε πλαστό έγγραφο που δείχνει ότι συνεδρίασε Συντονιστικό Οργανο κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς. 
«Δεν συνεδρίασε ποτέ», αναφέρει ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου. Ο ίδιος διέψευσε ότι του έδωσαν προφορική εντολή εκκένωσης «Οταν η φωτιά επεκτείνεται σε περισσότερους από έναν δήμο, η αρμοδιότητα εκκένωσης περνά στην Περιφέρεια», επανέλαβε.

@Ειδικοί Φρουροί: Η Ομάδα ΔΙΑΣ εντόπισε τον πρώτο νεκρό στις 19:40

@Πρόεδρος εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ: Ο Πολάκης γνώριζε

@ΠΟΕΔΗΝ: Το Σισμανόγλειο ενημερώθηκε στις 10:30 να περιμένει νεκρούς

@ Τζανακόπουλος: Οχι ανασχηματισμός, όχι παραιτήσεις

@Από τις 19:08 είχε ενημερώσει το Λιμενικό για σορούς στο Μάτι

@ Ο Τσίπρας πήγε στο Μάτι στις 8:20 το πρωί με 11 συνοδευτικά και 2 μηχανές

@Ηξεραν για νεκρούς στο Μάτι, αλλά δεν είπαν κουβέντα μπροστά στις κάμερες

@Ερωτήματα προκύπτουν γιατί δεν έγινε άμεσα εκκένωση δια θαλάσσης από το Μάτι

@Βερναρδάκης: Μην χτυπάτε τον Τσίπρα, είναι μόνο 44 ετών

@Εξοργιστική μαρτυρία του Αντιδημάρχου Μαραθώνα για τη δράση των Αρχών: Ρωτούσαμε για εκκένωση και μας έλεγαν «Περιμένετε» «Μας έλεγαν ότι δεν κινδυνεύουμε»


@Ο Σκουρλέτης λέει ότι δεν είναι στην αρμοδιότητά του η Πολιτική Προστασία, αλλά το ΦΕΚ τον διαψεύδει@Ο Παπαδημούλης ζήτησε να επιταχυνθεί ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας τον οποίο είχε καταψηφίσει!

@Απίστευτο tweet του Π. Καμμένου την ώρα που η χώρα ακόμα θρηνεί:
 
«ΤΤ, CDS, Novartis, ΚΕΛΠΝΟ. Ξέπλυμα παντού και τελική φάση για τους ναρκέμπορους του Noor1 και τον εκδότη βαποράκι τελικά ποιος θέλει αποσταθεροποίηση της Χώρας ποιος σκοτώνει χωρίς αναστολή αρκεί να γλυτώσει; Αυτός που για χρήμα δολοφονεί με ηρωίνη Τουρκία».

                                                           (Από τον ηλεκτρονικό Τύπο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...