Η συνταγή του ροφήματος δεν ήταν εύκολη. Ο Δημήτρη Κρις αναφέρει: «Συνδυάσαμε το τσάι με φρέσκο χυμό λεμονιού, μέλι και ακατέργαστη μαύρη ζάχαρη. Για ένα χρόνο, ωστόσο, παλεύαμε με τους χημικούς και τους τεχνολόγους τροφίμων να σταθεροποιήσουμε το τελικό προϊόν – το εκχύλισμα του τσαγιού είναι ζωντανό. Δεν είχαμε να κάνουμε με μια παχύρρευστη πάστα που την αραιώνεις με νερό, όπως γίνεται με τα περισσότερα αναψυκτικά».
Αυτή τη στιγμή εξάγεται ήδη στις αγορές του Σικάγο, του Λος Άντζελες και της Αγγλίας, σύντομα θα ακολουθήσει αυτή της Ρωσίας.
Επόμενο προϊόν προβλέπεται να είναι ένα ανθρακούχο νερό με ελληνικά βότανα, καθώς και νέες συνταγές για το τσάι «Tuvunu» με μέντα
, χαμομήλι και φλαμούρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου