Ο Ανθός αυτός αποτελεί το εκλεκτότερο μέρος του Αγουρέλαιου αφού μπορεί να συλλεχθεί μόνο από την επιφάνεια, σταγόνα-σταγόνα. Είναι ο σπανιότερος και ωφελιμότερος χυμός της ελιάς, που παράγεται όχι υπό συνθήκες πίεσης εν ψυχρώ, αλλά υπό την πλήρη απουσία θερμότητας.
Περιέχει πολυφαινόλες που τα ποσοστά τους ξεπερνούν τα 300mg/kilogram, η οποία αποτελεί μία από τις υψηλότερες ποσοστώσεις αντι-οξειδωτικών ελαιολάδου! Η γεύση του είναι κορυφαία. Φρέσκια, πιπεράτη, με έντονη ευωδιά άγουρης ελιάς. Όλα τα παραπάνω το καθιστούν ένα πραγματικό «ορόσημο» για την υγεία και τη διατροφή!
Το ζευγάρι σπούδασε και εργάστηκε στο Εξωτερικό για αρκετά χρόνια σε εταιρείες του κλάδου τους καθώς και σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.
Το επιχειρηματικό σχέδιο επιδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και βραβεύτηκε ανάμεσα σε 8 νικήτριες υποψηφιότητες από 200 περίπου συμμετοχές και 14 φιναλίστ, για την πιο καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα.
(patrasevents.gr)
Από την άλλη, ηλιέλαιο τεχνητά κεχρωσμένο πουλούσαν ως έξτρα παρθένο κάποιες εταιρείες παραπλανώντας τους καταναλωτές και αποκομίζοντας υψηλά κέρδη. Προς αποφυγήν ιδού οι συσκευασίες..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου