αντί προλόγου..'Eχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη ευνοημένη από τη φύση και την ιστορία. Tα δυνατά της σημεία είναι πολλά και λίγο-πολύ γνωστά. Yπάρχουν όμως κι εκείνα- και δεν είναι λίγα - που τα βλέπουμε γύρω μας καθημερινά και μας πληγώνουν , ταλαιπωρούν την αισθητική μας.

Στο μπλογκ αυτό θα διαβάζετε σκέψεις, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις που έρχονται αυθόρμητα στο νου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της μοναδικής αυτής πόλης που μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφη και συναρπαστική. Θα διαβάσετε επίσης και κάποιες άλλες αναρτήσεις (κείμενα, φωτογραφίες, γελοιογραφίες) που αφορούν τη γενικότερη πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας στη διεύθυνση www.ioannina2011.blogspot.com

Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/skeptomenoipolites.ioanninon

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

Aτάκες...


@ Ο Πάνος ο Καμμένος είναι πολύ χρήσιμος. Χρησιμεύει ως μονάδα μέτρησης του αμοραλισμού και του κυνισμού των συνεταίρων του στην κυβερνητική εξουσία.

@Αυτή θα είναι η εκδίκηση της Ιστορίας: Οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβουν τα σκαλιά της χυδαιότητας μέχρι τον πάτο υποστηρίζοντας τον Καμμένο για να μη χάσουν την εξουσία.

@Νέο είδος αντιεξουσιαστών, οι κυβερνητικοί κουκουλοφόροι. Πέταγαν αυγά στους διαδηλωτές της χθεσινής γενικής απεργίας.

@Μόντε Κάρλο, καζίνα στο Λονδίνο, διακοπές στην Καραϊβική, ταξίδια με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, βόλτες με κότερα επιχειρηματιών, βίλες εφοπλιστών. Αυτοί που έλεγαν για την «ανθρωπιστική καταστροφή» και την «κοινωνική γενοκτονία των μνημονίων».

@Εάν ο Μπουτάρης «συμβολοποιεί» ολόκληρο το προοδευτικό μέτωπο, τότε αυτοί που στο δημοψήφισμα του 2015 τον φώναζαν εθελόδουλο και ευρωλιγούρη «συμβολοποιούν» το αντιδραστικό μέτωπο, έτσι δεν είναι;

@Περίεργο, γιατί οι Ιταλοί δεν θέλουν να κλείσουν οι τράπεζες, να επιβληθούν capital controls, να χρεοκοπήσουν οι τράπεζες και να πουληθούν για ένα κομμάτι ψωμί σε ξένα hedge funds;

@Αυτοί που δεν έβλεπαν τίποτα περίεργο σε εκλογές χωρίς αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα, μιλάνε για συνταγματικό πραξικόπημα στην ευρωπαϊκή Ιταλία.

@Μπορούμε να στείλουμε μια ντριμ τιμ να βοηθήσουμε την Ιταλία: Βαρουφάκης, Καζάκης, Τσακαλώτος, Κατρούγκαλος, Κατσανέβας, Χιόνης, Λαπαβίτσας. Με λιρέτα αμέσως καλύτερα!

                                                                                    (ΑΤΗensvoice)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...