αντί προλόγου..'Eχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη ευνοημένη από τη φύση και την ιστορία. Tα δυνατά της σημεία είναι πολλά και λίγο-πολύ γνωστά. Yπάρχουν όμως κι εκείνα- και δεν είναι λίγα - που τα βλέπουμε γύρω μας καθημερινά και μας πληγώνουν , ταλαιπωρούν την αισθητική μας.

Στο μπλογκ αυτό θα διαβάζετε σκέψεις, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις που έρχονται αυθόρμητα στο νου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της μοναδικής αυτής πόλης που μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφη και συναρπαστική. Θα διαβάσετε επίσης και κάποιες άλλες αναρτήσεις (κείμενα, φωτογραφίες, γελοιογραφίες) που αφορούν τη γενικότερη πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας στη διεύθυνση www.ioannina2011.blogspot.com

Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/skeptomenoipolites.ioanninon

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Ειδήσεις...


Ίσως δεν είχατε τον χρόνο να διαβάσετε το παρελθόν του μαχαιροβγάλτη Αιγυπτίου του προηγούμενου post: Η πρώτη του σύλληψή ήταν στις 14 Σεπτεμβρίου 2011 στην Καλαμάτα για παράνομη είσοδο και παραμονή στην χώρα. Στις 4 Ιουλίου του 2012 λήστεψε στο κέντρο της Αθήνας έναν Έλληνα, καρφώνοντάς του μία χρησιμοποιημένη σύριγγα στο χέρι για να του αρπάξει 25 ευρώ που είχε στην τσέπη. Τότε συνελήφθη και του επιβλήθηκε φυλάκιση 8 ετών και 3 μηνών. Όμως αποφυλακίστηκε στις 16 Ιουλίου του 2015 με περιοριστικούς όρους. 

Στις 7 Νοεμβρίου 2015 αποπειράθηκε να βιάσει μία Ελληνίδα στο κέντρο της Αθήνας. Συλλαμβάνεται, καταδικάζεται και φυλακίζεται στις Φυλακές Γρεβενών, απ’ όπου αποφυλακίζεται εκ νέου με περιοριστικούς όρους στις 19 Ιουνίου 2017. Παραβιάζει τους όρους και αμέσως μετά την αποφυλάκισή του πηγαίνει στην Καλαμάτα, όπου στις 21 Αυγούστου, αποπειράθηκε να βιάσει μία Γαλλίδα τουρίστρια, για να ακολουθήσει η επίθεση στους αστυνομικούς.

                                                          (Θ.Τζήμερος- "Δημιουργία ξανά")


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση της μαφίας των αντικαρκινικών φαρμάκων. Από τη μία πλευρά προκύπτει πως τα μέλη της σπείρας είχαν επεκτείνει τις «δουλειές» τους και εκτός των ελληνικών συνόρων με τη συνδρομή αστυνομικών υπηρεσιών άλλων χωρών και από την άλλη φαίνεται πως κάποιοι εξ αυτών λειτουργούσαν και αυτόνομα προβαίνοντας στις δικές της εξαγωγές. Παράλληλα η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται και όπως φαίνεται αναζητούνται και άλλοι γιατροί (ίσως και 9 στον αριθμό) που εμπλέκονται στην υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι έχουν συλληφθεί δύο γιατροί 61 και 59 χρόνων που φαίνεται να έχουν συνταγογραφήσει τα υπό έρευνα φαρμακευτικά σκευάσματα. 

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας, που δημοσιοποιεί ο «Ελεύθερος Τύπος», η εγκληματική οργάνωση εκτός από την Ελλάδα προμηθευόταν αντικαρκινικά φαρμακευτικά σκευάσματα και από χώρες του εξωτερικού. Τα φάρμακα έφταναν στην Ελλάδα και μετά αναλάμβανε η 57χρονη φαρμακοποιός από την Καλλιθέα και τα νομιμοποιούσε εκδίδοντας εικονικά τιμολόγια μέσω του φαρμακείου της οδού Σκρα.Πηγή: Αυτά είναι τα μέλη της μαφίας των αντικαρκινικών φαρμάκων

                                                                                 (iefimerida)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...