αντί προλόγου..'Eχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη ευνοημένη από τη φύση και την ιστορία. Tα δυνατά της σημεία είναι πολλά και λίγο-πολύ γνωστά. Yπάρχουν όμως κι εκείνα- και δεν είναι λίγα - που τα βλέπουμε γύρω μας καθημερινά και μας πληγώνουν , ταλαιπωρούν την αισθητική μας.

Στο μπλογκ αυτό θα διαβάζετε σκέψεις, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις που έρχονται αυθόρμητα στο νου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της μοναδικής αυτής πόλης που μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφη και συναρπαστική. Θα διαβάσετε επίσης και κάποιες άλλες αναρτήσεις (κείμενα, φωτογραφίες, γελοιογραφίες) που αφορούν τη γενικότερη πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας στη διεύθυνση www.ioannina2011.blogspot.com

Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/skeptomenoipolites.ioanninon

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Ατάκες...


H Αθήνα αρνείται επένδυση 100 εκ. ευρώ και την τεχνογνωσία του CERN-Τι χρειάζεται η τεχνογνωσία CERN όταν υπάρχει η τεχνογνωσία του μπάφου!

                                                                                 Patakiaras Nick

Ετήσιο κόστος ΕΡΤ = 199,5 εκ. € .  Οne off επένδυση για τους καρκινοπαθείς = 100 εκ. € με απόσβεση σε 5-6 χρόνια. Εσύ καρκινοπαθή, μπορείς να πεθάνεις ήσυχος βλέποντας το βοθροκάναλο της Γιάμαλη & της Ακριβοπούλου

                                                                                             ARK

Κανένα CERN. Μόνο HotDoc. Με 1,5€ στη γνωστή μας θέση στο περίπτερο, πίσω από τα Φουντούνια.

                                                                                    Φιλελέ βδέλυγμα

Τι να την κάνει η καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών την τεχνογνωσία για καρκίνο από το CERN μωρε;
Μόνο φραπελιά...Η περιοδεία Ερντογάν στις Ευρωπαϊκές Πόλεις εν όψει των Τουρκικών Εκλογών, μας θυμίζει ότι οι Τούρκοι του Εξωτερικού ψηφίζουν για τις εκλογές στην πατρίδα τους, ενώ οι Έλληνες όχι διότι τους το αρνείται ο Σύριζα.
                                                                     
Και επειδή θα αρχίσουν την προπαγάνδα τους για το ποιος φταίει που κόβονται οι συντάξεις ...ας θυμηθούμε το νόμο που τις κόβει και.. ποιοί τον έχουν υπογράψει:                                                                                Άδωνις ΓεωργιάδηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...