αντί προλόγου..'Eχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη ευνοημένη από τη φύση και την ιστορία. Tα δυνατά της σημεία είναι πολλά και λίγο-πολύ γνωστά. Yπάρχουν όμως κι εκείνα- και δεν είναι λίγα - που τα βλέπουμε γύρω μας καθημερινά και μας πληγώνουν , ταλαιπωρούν την αισθητική μας.

Στο μπλογκ αυτό θα διαβάζετε σκέψεις, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις που έρχονται αυθόρμητα στο νου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της μοναδικής αυτής πόλης που μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφη και συναρπαστική. Θα διαβάσετε επίσης και κάποιες άλλες αναρτήσεις (κείμενα, φωτογραφίες, γελοιογραφίες) που αφορούν τη γενικότερη πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας στη διεύθυνση www.ioannina2011.blogspot.com

Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/skeptomenoipolites.ioanninon

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Ατάκες...


@ Ραδιοφωνικός σταθμός του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, free press περιοδικό του Αθηναϊκού, free press το περιοδικό Ραδιοτηλεόραση και τώρα Ραδιόφωνο της Βουλής. Ή αλλιώς, πώς οι φόροι που πληρώνεις γίνονται προπαγάνδα.


@ Επιστρέφει στη θέση της η υπάλληλος που υπεξαίρεσε 100.000 ευρώ, όπως και πολλοί άλλοι επίορκοι υπάλληλοι, αφού τα Πειθαρχικά δεν συνεδριάζουν καν. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

@ Πνίγηκε η Θεσσαλονίκη με μια ανοιξιάτικη μπόρα; Ναι, αλλά έχει Γραφείο Πρωθυπουργού.

@ Ο μόνος φόβος είναι μήπως το Μαύρο Μέτωπο, οι ναρκέμποροι, οι εκδοροσφαγείς, τα σκουπίδια, οι νεκρές ψυχές, οι αρχιτσάτσοι, οι υπηρέτριες των αφεντικών δεν διακρίνουν τη σοσιαλδημοκρατική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ και δεν φτάσουν στη «λήθη».

@ «Μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή», έλεγε τότε ο Αλέξης Τσίπρας. Χθες η Αργεντινή ζήτησε τη βοήθεια του Δ.Ν.Τ. Μα πουθενά δεν έπεσε μέσα αυτός ο άνθρωπος;

@ Ο Μπόμπολας που του δίνει η κυβέρνηση όλες τις εργολαβίες που δεν μπορούσε να φέρει εις πέρας ο Καλογρίτσας, είναι ο ίδιος Μπόμπολας της διαπλοκής που «χρηματοδοτεί και στηρίζει Ποτάμι;»

@ Ισλαμοφασισμός, το ανώτερο στάδιο του αναρχοκομμουνισμού.

@ Καλά, αφού βγαίνουμε τον Αύγουστο από τα Μνημόνια, γιατί τότε 5 μήνες μετά, 1 Ιανουαρίου 2019, κόβουμε τις συντάξεις; Και γιατί 1 Ιανουαρίου του 2020 μειώνουμε και το αφορολόγητο;

@ Το σκάνδαλο UNICEF εξηγεί γιατί δεν προχωράει τίποτα στη χώρα. Σε εποχή κρίσης, «ανθρωπιστικοί» μισθοί 5.685 ευρώ, 2.000 οι μισθοί οδηγών, 150.000 οι αποζημιώσεις. Κάπου υπάρχει κρυμμένη μια παρασιτική Ελλάδα, που υπερασπίζεται λυσσασμένα τα προνόμιά της.

                                                                                    (ΑΤΗensvoice)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...